Hvem er vi?

MØTIV blev grundlagt i 2019 af en ung iværksætter med drømmen om at designe smykker. Igennem tiden som virksomheden er vokset er møtiv blevet en high-end smykke virksomhed med speciale i ringe, armbånd og halskæder. Vores mål er at give vores kunder de bedst mulige kvalitetsprodukter og tjenester, dvs. de bedst mulige leveringsmuligheder, garantier, kvalitet for pengene & en god kunde oplevelse.

Alle vores smykker er lavet af 316L rustfrit stål med 18k guld & sølv belægning, derfor kan vores smykker modstå vand, sved & parfume, samtidig med at de kan klarer sig i alt slags vejr.

Vi er sikre på kvaliteten af ​​vores produkter og tilbyder derfor 101 dages garanti på alle smykker købt på Moetiv.dk. Dvs. hvis der sker noget med smykket, refunderer vi gerne dine penge eller ombytter din vare!

Hos møtiv lever vi af kundens Feedback, da vi ønsker at give dig den bedste oplevelse på vores site, og vi vil hele tiden justerer os efter hvad du søger i det ideelle smykke.

Smykker, accessories og tilbehør til mænd

Hos møtiv.dk finder du et stort udvalg af kvalitets smykker & accessories. Måske er du på udkig efter en ny halskæde, måske et nyt armbånd og en ring der passer sammen med, og om det er i guldsølv eller rosegold du leder efter, så er du landet det helt rette sted. Vi har nemlig samlet de bedste herresmykker på et sted så du ikke behøver at bruge tid på at lede efter gaven til dig selv eller en du holder af.

Køb billigt, få det bedste!

Køb billigt, få det bedste! Kvalitet behøver nemlig ikke at være dyrt, og det er så svært at finde billige smykker som er gode nu til dags. Men frygt ej, vi tilbyder nemlig et stort udvalg af kvalitets smykker til mænd for vanvittige billige priser som du ikke finder andre steder. Du kan finde alt fra enkle og elegante designs til mere udførlige og luksuriøse stykker med justerbare funktioner i mange forskellige størrelser og former.

Gratis levering

Ved køb over 299,- DKK.

Live Chat

Kom hurtigt i kontakt med os igennem vores Live Chat!

101 Dages Garanti!

På alle vores produkter.

Gratis Retur

Alle omkostninger betalt!